Jasper Verhey

Jasper Verhey heeft als interieurontwerper echt oog voor de details. Dat is dan ook dé reden waarom hij eveneens optreedt als uitvoerend projectmanager. Hij ziet graag dat zijn ontwerpen tot in de puntjes verzorgd zijn uitgevoerd en dat zie je vervolgens terug in de compleet afgewerkte kantoorinrichting. Of het nu gaat om een natuurlijk biophillic design of een warm moderne stijl, Jasper weet altijd perfect aan te sluiten bij het karakter van je organisatie.

Meer weten over Jasper? Ga naar ons interview met Jasper.

Job Conen

Job Conen is interieurarchitect en richt zich op het vormgeven van inspirerende werkomgevingen, van gloednieuwe kantoren tot monumentale panden. Job Conen onderscheidt zich door iedere unieke opdracht op geheel eigen wijze te benaderen, met een hoge mate van verfijning. Dit met kernbegrippen als duurzaamheid, kwaliteit en flexibiliteit in gebruik als belangrijke uitgangspunten.

Meer weten over Job? Ga naar ons interview met Job.

Maud Stockx

Maud Stockx is een bevlogen interieurontwerper en helpt MKB ondernemers met kantoren van maximaal 400m2 aan een passend kantoorontwerp. Of het nu gaat om een totaal kantoorontwerp van concept tot realisatie, of de puntjes op de i door de juiste kantoorstyling, ze gaat altijd op zoek naar verrassende, haalbare en interieurontwerpen die passen bij jouw budget en de uitstraling van jouw onderneming. Hierin gaat ze net dat stapje verder zodat je als klant het resultaat krijgt waarop je niet had durven hopen. Dit doet Maud Stockx omdat ze ervan overtuigd is dat de uitstraling van jouw kantoor onderdeel is van je merk en voor zowel jouw team als jouw klanten de juiste waarde moet vertegenwoordigen. Bij kantoorinrichting gaat Maud voor tijdloos en kwaliteit en zorgt ze voor een weerspiegeling van de merkpersoonlijkheid.

Susanne Kleinjan - Studio Vennix

Susanne Kleinjan - Studio Vennix heeft zich de laatste jaren meer en meer gespecialiseerd in interieurontwerp en bouwbegeleiding. Vrij van collectie levert ze altijd een passend advies voor particuliere projecten en kantoorinrichtingen. Susanne Kleinjan is graag de spin in het web bij verbouwingen en nieuwe inrichtingen. Ze geeft kantoorprojecten vorm vanaf de eerste penstreek tot aan het ophangen van het laatste lampje. Ze zorgt voor een thuisgevoel op kantoor door een mooie combinatie van bestaande spullen, vintage objecten en kantoormeubilair.

Elvira van der Ploeg

Elvira van der Ploeg is een veelzijdige interieur ontwerper die zich laat inspireren door kunst, fashion, ambacht, reizen en verhalen. Bij het ontwerpen van interieurs laat ze zich leiden door intuïtie en gevoel, vertaalt dit naar vorm en vertelt zo het unieke verhaal van een plek, persoon of een merk. Ze streeft daarbij altijd naar een smaakvolle harmonie van kleur en textuur, en met een verfijnde balans tussen maatwerk en vintage maakt ze iedere ruimte uniek en persoonlijk. Elvira omarmt het onverwachte, met in gedachte dat een ruimte warm, uitnodigend, geruststellend, boeiend en betoverend mag aanvoelen.
Haar portfolio is divers: een boutique hotel in een monumentaal castello in Umbrië, corporate headquarters in binnen- en buitenland, privé villas, een skybox in een voetbalstadion. Elvira studeerde aan de toonaangevende Willem De Kooning Academy, en werkt aan internationale projecten vanuit haar studio & atelier in Nederland.

Foto © Leon van der Broek.