Inrichting van jouw kantoor

Of je nieuwe kantoor er nu industrieel, stoer, zakelijk, creatief of warm en gezellig uit moet zien, wij helpen je met het interieur. Ondersteuning nodig op het gebied van kantoorinrichting? Starten met een project? Of wil je eerst een advies van één van onze adviseurs? Neem snel contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen. Of het nou gaat om alleen kantoor inspiratie of een nieuwe (her)inrichting. 

Kantoor ontwerpen op maat

Bij Nestel nemen we jouw interieurwensen serieus en zorgen we stap-voor-stap voor een inrichting die perfect past bij jouw visie. We streven naar een slimme kantooromgeving die niet alleen functioneel is, maar ook inspirerend en motiverend voor jou en je team. Onze aanpak is gericht op het creëren van een ruimte die ondersteunt, stimuleert en het werkplezier verhoogt. We stemmen de stijl volledig af op de identiteit van jouw organisatie en de kenmerken van de locatie. Bovendien houden we altijd rekening met de nieuwste duurzame en groene trends in onze branche!

De Nestel-aanpak leidt altijd tot maatwerk. We begeleiden je van inspiratie en advies tot de oplevering van een compleet ingericht kantoor. Ons team van zelfstandige ontwerpers staat voor je klaar met slimme adviezen, sprankelende ideeën en oog voor je budget. Hoe klein of groot jouw budget ook is, wij ontwerpen jouw kantoor op maat. 

Van vergaderunit tot complete kantoorinrichting

We richten alle soorten en maten ruimtes in; of het nu gaat om het plaatsen en inrichten van een vergaderunit of een totaal projectontwerp, bij Nestel helpen we je graag verder. Met een divers team van ontwerpers en een uitgebreide collectie kantoormeubilair komen we tot een tof ontwerp en realisatie.  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? 

Projecten 

Wij hebben veel toffe inrichtingen mogen realiseren voor uiteenlopende bedrijven. Elk project is weer uniek, we vertalen de wensen en behoeften naar een passend ontwerp. Het resultaat is niet alleen een fijne werkomgeving voor collega's, maar ook een visitekaartje voor je klanten. 

5 Tips waarop moet je letten bij het inrichten van je kantoor

Een goed ingericht kantoor is niet alleen een plek om te werken, het is een oase van productiviteit, creativiteit en comfort. Of je nu een start-up runt of een groeiend MKB bedrijf leidt, het juiste ontwerp kan een wereld van verschil maken. Maar wat is nu echt belangrijk bij de inrichting van een kantoor? Hier zijn enkele essentiële tips om ervoor te zorgen dat jouw kantoor een bron van inspiratie en efficiëntie wordt:

  1. Grootte van het project
    Het inrichten van een kantoor is meer dan alleen het plaatsen van meubels en decoraties. Het is een strategische investering in de productiviteit, tevredenheid en gezondheid van je team. Door te focussen op ergonomie, comfort, flexibiliteit en duurzaamheid, kun je een kantoor creëren dat inspireert, motiveert. Weet je niet waar je moet beginnen? Besteed het project uit aan een kantoorinrichter. Dit scheelt veel tijd waardoor je dit kunt besteden aan je eigen werkzaamheden. En je weet zeker dat alles goed geregeld wordt.
  2. Stel een realistische budget op
    Voordat je begint met het inrichten van je kantoor, is het essentieel om een duidelijk en realistisch budget vast te stellen. Analyseer de financiële middelen van je bedrijf en bepaal hoeveel je kunt uitgeven aan het inrichten van het kantoor. Identificeer de essentiële items en aspecten die prioriteit moeten krijgen binnen je budget. Bepaal welke elementen van het kantoor het belangrijkst zijn voor de productiviteit en het comfort van je team. Ergonomische meubels, hoogwaardige technologie en een goed verlichte en geventileerde werkomgeving zijn bijvoorbeeld cruciale investeringen die de moeite waard zijn.
  3. Flexibiliteit is the key
    Een kantoor gericht op de toekomst moet flexibel en schaalbaar zijn, zodat je kunt meegroeien met de behoeften van je bedrijf. Modulaire meubelstukken en aanpasbare technologie kunnen waardevolle investeringen zijn die je helpen om toekomstige uitbreidingen of veranderingen in je kantoor gemakkelijk aan te kunnen.
  4. Inventariseer behoeften en wensen
    Het doel is om een goede werkplek zorgen voor jouw medewerkers. Maar wat nou een goede werkplek is, dat kan persoonlijk zijn. Dus inventariseer de behoeften van medewerkers. Achterhaal wat zij belangrijk vinden. Voor elke generatie kunnen behoeften verschillen en met de jaren veranderen.
  5. Duurzaamheid
    Ten slotte is duurzaamheid erg belangrijk om rekening mee te houden. Kies voor duurzame materialen, let op energie-efficiëntie, natuurlijke verlichting, goede ventilatie, afvalbeheer en recycling, waterbesparing en groene ruimtes. 

Komt er veel tegelijkertijd op je af of weet je niet waar te beginnen? Schakel ons in en we denken graag met je mee.

Maak werk van je plannen

Heb je plannen voor een nieuwe kantoorinrichting? Ga je verbouwen, verhuizen of uitbreiden? Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Wij ondersteunen én verrassen je graag. Laat ons weten wat je wensen zijn, dan maken wij er werk van.