Bedrijfspand inrichting

Staat het betrekken van een nieuw bedrijfspand op de planning? Of je nu een bedrijfspand huurt of koopt, de ruimte moet eerst ingericht worden voordat je er gebruik van kan maken. Behoefte aan ondersteuning bij het inrichten van je bedrijfspand? Of ben je op zoek naar advies van een van onze deskundige adviseurs? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat we je verder kunnen helpen. Of je nu op zoek bent naar inspiratie of een volledige (her)inrichting nodig hebt, wij staan voor je klaar.

Bedrijfsruimte inrichten op maat

Bij Nestel gaan we aan de slag met jouw interieurwensen en zorgen we stap-voor-stap voor een inrichting die 100% aansluit bij jouw visie. We streven naar een slimme kantooromgeving die niet alleen functioneel is, maar ook inspirerend en motiverend voor jou en je team. We stemmen de stijl volledig af op de identiteit van jouw organisatie en de kenmerken van de locatie. Bovendien houden we altijd rekening met de nieuwste duurzame en groene trends in onze branche!

Bij Nestel geloven we in maatwerk. We begeleiden je vanaf het eerste moment van inspiratie en advies tot aan de oplevering van een volledig ingericht kantoor. Ons team van ervaren ontwerpers staat voor je klaar met slimme adviezen, creatieve ideeën en aandacht voor jouw budget. Of je nu een klein of groot budget hebt, wij ontwerpen een kantooroplossing die perfect bij jou past.

Van vergaderunit tot complete kantoorinrichting

Bij Nestel richten we allerlei soorten ruimtes in, van vergaderunits tot complete projectontwerpen. Met ons diverse team van ontwerpers en uitgebreide collectie kantoormeubilair realiseren we unieke ontwerpen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Projecten 

We hebben al vele inspirerende inrichtingen gerealiseerd voor diverse bedrijven. Elk project is uniek, waarbij we de wensen en behoeften van onze klanten vertalen naar een gepast ontwerp. Het resultaat? Niet alleen een prettige werkomgeving voor medewerkers, maar ook een visitekaartje voor jouw klanten.

Een bedrijfspand inrichten? 5 tips om je voor te bereiden

Het plan om een nieuw bedrijfspand in te trekken is vaak een spannende uitdaging. Met deze tips maakt het wellicht wat minder spannend, een goede voorbereiding is het halve werk.

 1. Kantoorruimte verbouwen: waar mag wel en wat mag niet?
  Wanneer je een kantoorpand hebt gekocht mag je inpandige veranderingen aanbrengen, zonder dat je daarvoor een vergunning nodig hebt. Voor het uitbreiden, bouwen of renoveren van het kantoor heb je meestal wel een vergunning nodig. Wanneer je een kantoorruimte huurt dan heeft de verhuurder al veel keuzes voor jou gemaakt. Zonder toestemming is daarom verandering ook niet mogelijk. Ga na wat er voor jouw nieuwe bedrijfspand mogelijk is. 
 2.  Indelen van de ruimte
  Nu je weet welke veranderingen je kan aanbrengen, kun je het pand gaan indelen. Als je een plattegrond hebt, dan kun je gaan nadenken over de indeling van werkplekken, toiletgroepen, de kantine en vergaderruimtes. Soms heb je te maken met een kleine of smalle ruimtes waarbij het een uitdaging is om dit goed in te richten. Een ontwerper kan je hierbij helpen.
 3. Nadenken over duurzame oplossingen
  Denk niet meteen aan grote investeringen. Door slimme aanpassingen creëer je een duurzame werkomgeving en kun je energiekosten besparen. Vervang bijvoorbeeld alle lampen door LED-verlichting met sensoren. Niet alleen bespaar je energie, maar de juiste verlichting verhoogt ook de productiviteit. Zorg voor voldoende daglicht en gebruik waterbesparende kraankoppen. Stel de temperatuur per ruimte in om onnodig verwarmen te voorkomen. En één centrale printer moedigt aan tot minder printen. Optimaliseer jouw kantoor zonder grote uitgaven.
 4. Bedrijfsruimte inrichten
  Ga voor een interieurstijl die bij jouw bedrijf past en wat je graag uit wil stralen. Ga voor een goede balans in stijl en functionaliteit. Ontdek een scala aan interieurstijlen, van klassiek tot eigentijds, en geef jouw ruimte een persoonlijke touch. Met slimme keuzes in kleur, meubels en accessoires creëer je een inspirerende omgeving die perfect past bij de identiteit van je bedrijf.  Ook wordt steeds vaken meubilair gemaakt van gerecyceld en duurzaam materiaal waarmee je rekening kan houden in het maken van keuzes. 
 5. Communicatie & planning
  Het is fijn om een plan te hebben met wie verantwoordelijk is voor een bepaalde taak met een tijdsplanning. Dit geeft rust en iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Denk er ook aan om een communicatie op te zetten om je verhuizing kenbaar te maken offline en online en om de nieuwe ruimte feestelijk te openen.

Heb je geen idee waar je moet beginnen? Schakel ons in en we denken graag met je mee.

Maak werk van je plannen

Heb je plannen voor een nieuwe kantoorinrichting? Ga je verbouwen, verhuizen of uitbreiden? Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Wij ondersteunen én verrassen je graag. Laat ons weten wat je wensen zijn, dan maken wij er werk van.