•  Plug-n-play office furnishings
  •  één aanspreekpunt, persoonlijk contact
  •  Creatief ontwerpteam
  •  Duurzaam & circulair

Z1 balie

Geef jouw ontvangstruimte een warm welkom met deze Z1 receptiebalie. De Z1 receptie is de perfecte mix van stijl en functionaliteit. Met zijn strakke en elegante lijnen voegt hij een vleugje verfijning toe aan elke ruimte, terwijl het modulaire ontwerp aanpasbaar is aan jouw behoeften.

Het royale werkblad biedt voldoende ruimte voor al uw ontvangstbehoeften, en de handige accessoires maken het plaatje compleet. Je hoeft je geen zorgen te maken over kabels, want de Z1 is voorzien van discrete kabelgoten en kabeldoorvoergaten om alles netjes weg te werken.

Wat de Z1 echt bijzonder maakt, is de ingebouwde verlichting. Met geïntegreerde LED-strips accentueert hij de strakke lijnen en creëert hij een uitnodigende sfeer die jouw gasten een warm gevoel van welkom geeft.

Modulair systeem

De balie is verkrijgbaar in een gelakte afwerking, met kleuropties variërend van levendig tot neutraal en pasteltinten. Hierdoor past de receptie bij verschillende soorten interieurs. Bij de modulaire balie Z1 zijn diverse opstellingen en opties mogelijk. 

Specificaties
SKU S-Balie Z1
Supplier Quadrifoglio

Balie Z1