•  Plug-n-play office furnishings
  •  één aanspreekpunt, persoonlijk contact
  •  Creatief ontwerpteam
  •  Duurzaam & circulair

De bureaustoel Vintage 32V4 is een unieke combinatie van elegantie, intelligentie en overtuiging. Deze draaifauteuil brengt design en techniek in een perfecte harmonie. 

Smart Motion Technology

De nieuwe Smart Motion Technology zorgt voor een totaal andere werkhouding achter het bureau. Deze technologie zorgt ervoor dat de stoel dynamisch mee beweegt met jouw lichaam. Het is als een moderne versie van de klassieke synchroontechniek. Je kunt de kanteling van de zitting individueel instellen op basis van jouw lichaamsgewicht en -afmetingen. Hierdoor word je gestimuleerd om vaker van zitpositie te veranderen en wordt een ergonomische houding ondersteund. Dit betekent dat je nog steeds productief kunt werken, maar dat de inspanning en belasting van lang zitten worden verminderd.

De Smart Motion Technology heeft vier standen waarin je de stoel kunt vastzetten en het maakt een hoek tot 110° tussen de zitting en de rugleuning mogelijk. Voor nog meer dynamiek tijdens het zitten, kun je de VINTAGE-draaistoelen uitbreiden met de Auto Flow-armleggers, die de bewegingen van je armen volgen, en het Bionic Effect in de netbespanning voor innovatieve lendensteun. Zo kun je comfortabel en ergonomisch zitten, zonder dat het je werkprestaties belemmert, en voorkom je de negatieve gevolgen van langdurig zitten.

Design

Bureaustoel Vintage 32V4 heeft een hoge rugleuning en zitting met luxe comfortkussens en geïntegreerde hoofdkussens. De stoffering is van semi-anlilineleer. Dit is een duurzame leersoort waarin de meest natuurlijke kenmerken nog zichtbaar zijn door de finish laag heen. Voor dit type leer wordt alleen de gaaftse huiden gebruikt voor een zacht aanvoelt. Door de laklaag is dit leersoort redelijk vuilafstotend en de toplaag zal niet barsten. 

Ergonomie

Specificaties
SKU V-VINTAGEis5 32V4
Supplier Interstuhl

Bureaustoel Vintage 32V4