•  Plug-n-play office furnishings
  •  één aanspreekpunt, persoonlijk contact
  •  Creatief ontwerpteam
  •  Duurzaam & circulair

Bureaustoel PUREis3 is gemaakt om te bewegen

In tegenstelling tot vele andere stoelen is PUREis3 volledig ontwikkeld voor mensen in beweging. Deze bureaustoel past zich aan met de bewegingen en het lichaam van de gebruiker. Hiervoor hoeven geen ingewikkelde instellingen gedaan te worden. Er komt geen complexe en zware mechanica aan te pas waardoor de stoel licht blijft. 

Ergonomie

Pure zorgt voor beweging terwijl je zit. Zo blijven spieren actief en zijn er veranderingen in jouw lichaamshouding. Deze bureaustoel zorgt er voor dat er geen geforceerde houdingen onstaan. Verstoppingen in de bloedstroom worden voorkomen en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Tenslotte zorgt de Pure ook altijd voor een stevige steun. Door middel van de Smart-Spring-Technologie zijn instellingen overbodig. Dit is een speciale polyamide-glasvezelverbinding in het centrale element van de stoel.

Duurzaamheid

De uitvoering Pure MBRC is een speciale uitvoering en is gestoffeerd met 100% Post Consumer Recycled polyester. De stof is gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. Er wordt voor deze stoel 70% minder onderdelen gebruikt en zijn er minder logistieke bewegingen nodig. Interstuhl doneert €50,- per verkochte Pure MBCR aan non-profit organisatie MBCR the ocean. 

Specificaties
SKU V-PU213
Supplier Interstuhl

Bureaustoel Pure