•  Plug-n-play office furnishings
  •  één aanspreekpunt, persoonlijk contact
  •  Creatief ontwerpteam
  •  Duurzaam & circulair

Creëer een verfijnde werkruimte met het hedendaagse Rail bureau van het merk Bralco, waar essentie en zachtheid samenkomen voor een luxueuze uitstraling. De iconische massief houten poot, in harmonie met metalen balken en bijpassende houten inzetstukken, geeft directiekantoren een ingetogen maar stijlvolle uitstraling. 

Bureau Rail en Biophilic Design

Dit bureau past perfect in een biophilic kantoorinrichting. Het doel is om een juiste balans te bereiken tussen ecologische duurzaamheid en design. De materialen zijn zo geselecteerd dat ze een positieve invloed hebben op de gezondheid van de werkomgeving met een zo min mogelijk impact op het milieu. Dit bureau wordt gemaakt van 99,5% gerecycled hout. 

Ook de zachte, organische vormen van het bureau sluiten helemaal aan bij biophlic design. Met deze visuele connectie met de natuur creëer je een rustgevend kantoor. Op de afbeeling worden ook mogelijke kleurencombinaties gegeven die je kan toepassen op de gehele werkplek om van het kantoor een persoonlijk en uitgebalanceerd geheel te vormen. 

 

Specificaties
SKU BR-RS180800
Supplier Bralco

Bureau Rail