Merk uitgelicht: Milani

Merk uitgelicht: Milani

De cultuur en passie van Milani

In 1975 begon de Italiaanse Luigina Serafin, een bekwame en deskundige kleermaakster, met het naaien van vullingen voor kantoormeubilair. Haar echtgenoot Rino had technische ervaring en bouwde zo hun eerste werkplaats. Hier ontwikkelden ze hun eerste prototypes van stoelen en banken voor thuis en op kantoor. In 1986 werd het meubelbedrijf 'Serafin e Milani snc' opgericht. 

De nieuwe generatie

Het bedrijf heeft verschillende fases doorgemaakt: van het bedrijfje van Luigina tot aan de opening van het nieuwe hoofdkantoor in 2015. Allemaal met dezelfde passie die ooit begonnen is in 1975. Een filosofie die vandaag de dag wordt voortgezet met de komst van de nieuwe generatie: de dochters Nicoletta, Giuliana en Francesca.

Maatwerk

Het werk van Milani blinkt uit in creativiteit en expertise in maatwerk. Ze hebben veel kennis en ervaring in het verwerken van stoffen in meubels. Milani werkt samen met ontwerpstudio's om maatwerk te leveren en op een minder gestandaardiseerde manier te werken. Door de toewijding aan onderzoek en productkwaliteit voldoet Milani aan bedrijfscertificeringen op het gebied van kwaliteitsmanagement, milieu en producten. Hierdoor blijft er een consistente groei mogelijk voor Milani. Bekijk een greep uit de Milani collectie op onze website