•  Plug-n-play office furnishings
  •  één aanspreekpunt, persoonlijk contact
  •  Creatief ontwerpteam
  •  Duurzaam & circulair

Balie Lux

Lux is een viering van licht en minimalisme, waardoor je ruimtes er elegant en uitnodigend uitzien.

Dit prachtige meubelstuk, ontworpen door Bralco, is perfect voor ontvangstruimtes en kan volledig worden aangepast met verfijnde afwerkingen zoals Fenix en glaskeramiek. Denk aan een mooie klassieke marmerlook of houtafwerking. Het zorgt ervoor dat jouw gasten zich meteen welkom voelen.

Met zijn warme downlighting die het plankelement omhult, lijkt het bijna alsof het zweeft, wat een stijlvol detail toevoegt en een gevoel van puurheid creëert voor een uiterst verfijnde ontvangst.

Balie op maat

Lux is verkrijgbaar in verschillende configuraties, afhankelijk van jouw behoeften. Je kunt kiezen uit diverse blad- en hoekoplossingen. Bovendien kan Lux ook worden omgevormd tot een balie voor vergaderruimtes, inclusief een speciaal spreekgestoelte en een uniek gevormd blad.

De belangrijkste kenmerken van dit meubel zijn de instelbare lichtintensiteit, de diverse afwerkingsopties, de mogelijkheid om de planken aan te passen, geïntegreerde kabelbeheerkanalen voor elektrificatie, en de mogelijkheid om het bureaublad in hoogte te verstellen. Hierdoor biedt Lux niet alleen een esthetisch aantrekkelijke oplossing, maar ook de praktische functionaliteit voor de ruimte.

Specificaties
SKU BR-Balie Lux
Supplier Bralco

Balie Lux